Nová generace antigenních rapid testů od Healgen USA

Antigenní rapis testy se staly nedílnou součástí snahy o kontrolu šíření pandemie COVID-19. S rychlým rozvojem technologií se však objevují nové a vylepšené testy, které nabízejí vyšší přesnost a spolehlivost v detekci viru.

Healgen USA, přední výrobce diagnostických testů, nedávno uvedl na trh novou generaci rychlých antigenních testů pro detekci COVID-19. Tyto testy jsou založeny na technologii fluorescenčního imunochromatografického testu (FICT) a jsou schopny detekovat antigenní proteiny SARS-CoV-2 s vysokou přesností.

Jednou z hlavních výhod těchto testů je rychlost a jednoduchost. Výsledky jsou k dispozici během 15 minut a testování lze provést kdekoliv a kdykoliv. Testy jsou také snadno použitelné a nevyžadují žádné speciální zařízení nebo školení.

Další výhodou těchto testů je spolehlivost. Díky pokročilé technologii mají tyto testy vyšší přesnost v detekci viru než jiné rychlé antigenní testy na trhu. Navíc jsou tyto testy schopny detekovat nové varianty viru, které se vyskytují po celém světě.

Healgen USA nabízí tyto testy ve dvou verzích - test pro čelní část nosu a test pro ústní sliznici. Oba testy jsou registrovány u FDA a mají CE certifikaci. Pokud hledáte rychlé a spolehlivé řešení pro detekci COVID-19, jsou testy od Healgen USA skvělou volbou.